keskiviikko 4. tammikuuta 2012

Merry Christmas

heei. kerron nyt vast mun joulusta, koska en ehtiny aikasemmin. antakaa kommenttii täst &vinkkei seuraavii postauksii :--)
 JOULU 
Jouluna sain sopivan verran lahjoi ja tykkäsin niist :) jouluruoaks söin perunalaatikkoo, maksalaatikkoo ja kinkkuu ja rosollii ja graavilohta ♥ 24päivä oltiin kotona. Mun setä ja täti oli meil. lähettii päiväl iskän ja pikkuveljen kans käymää hautausmaal, ku tultii takas kotiin>>kuusen alle oli ilmestyny pakettei :--D meijän ois kuulemma pitäny oottaa siihe asti et mummi ja pappa tulee kans meil... mut kuka jaksaa ? :--D no sit syötiin meil ja kuunneltii joulubiisei ;-) eipä sillo ihmeempii. 25päivä mentii mummille ja papalle syömään. niil tuli kans mun eno ja täti ja serkut :-) sain sielläkin pari lahjaa. meil oli siel tosi kivaa mun 1vuotiaan serkun kans, joka siis täytti 1vuoden sillon 25 päivä ♥........ 26päivä meil lähti sähköt. talo alko jo viilenee ja ku ei tullu vettäkää ni päätettiin lähtee syömään. ensiks käytiin kattoo onko abc auki.... ei ollu. sielt iskä ajo lohjan keskustaan, jossa ois ollu vaikka mitä pizzapaikkoi auki ja mäkkiki mut ku ei kelpaa ni ei kelpaa.. äiti sano et nummelas on abc; ajetaan sinne ja todetaan et hyvä abc onki ku oikee kahvilan kokone taisiis ei sielt saanukku kahvii... matkan varrel sinne oltii huomattu et siel oli joku snagari auki.. tottakai ku ollaa alle kilsan pääs siit ojas olevat miehet katkasee sähköt eli ei päästy sinnekkää. sielt ajettiin saukkolaan kattoo et onks sso auki .... no 20 min pääst menee kii ni ei ne tee kuulemma enää ruokaa... sielt iskä ajaa jotai vanhaa kämäst tiet kivihovil, joka on kans ihan pimeenä. sit käydää kattoo viel haukanpesä ja ykköspesä, neki pimein... sielt iskä tajuu ajaa karjalohjalle päiväkumpuu, joka oli auki ni päästii sinne syömää :-) siel nähtiin mun äitin mummiki joka vietti joulunsa siel. ihana reissu♥ sit himaan ja aamul herään ni on järkyttävän kylmä ja päät särki ja pyörrytti. jokatapaukses mennää stadii ostoksil, eka kyl kävin mun serkuil viemäs joululahjat jasilleesti.. sain stadist hupparin, balettipuvun ja korviksii nii ja tottakai pamol äffää ku en jaksanu oikee kierrellä ku pää oli nii kipee. käytii sit viel syömäs takastulomatkal. mennää käymää mummil saunas ja tollee... mittaan kuumeen... 39 astetta ja kierrelly helsingis♥ nam mikä päänsärky... jäin mummil yöks ja aleksiki ja siel sit oltii yötä. nyt näytän niit mun joululahjoja :--)
 täs on kuusi missä oli alla lahjoja :-)
 värikynät 
 SingStar-peli
 Muumi pussilakana-setti
 Villasukat
 Suklaata
 Taskulamppu
 PikkuMyy-muki
 Boum:in hajuvesi ja deodorantti
 Iso tyyny
 Korurasia
 Aamutakki
 Taulu
 Koru
 Sormikkaat
 Meikkipussi ja rasvoja ja harja
 nää korvikset ostin kappahl:lista
 Huppari - Seppälä
Balettipuku - Piruetti

nytkyl en jaksakkaa kirjottaa uudest vuodest joten kirjotan siit huomenna . mut täst päiväst sen verran et olin noonal yötä; kuvailtiin ja oltii kian ja netan kaa ja oltii koneel :-) eli ei ihmeempii heipppaaaaaaaa tuu lukee taas huomen ;-)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti