perjantai 9. syyskuuta 2011

9.9.2011

HEIPSAN<3
Oon jo täs pitkän aikaa suunnitellu blogin tekemistä ja nytpä sitte sain aikaseks tän. äöäöäö kirjotan ny ekaa kertaa nii en oo oikee hyvä täs viel, mut jos joka päivä pääsis kirjottelee tänne nii eiköhä se rupeis sujuu. No mut vähä täst päiväst... Heräsin aamul joskus seittämän aikoihi valmistautuu kouluun, tietty mul kesti taas vaik kuinka kaua valita vaatteet kouluu.. niinku joka aamu oon ihan sairaan väsyny nää aikaset herätykset on kyl aika ihanii. No sainha mä jopa puolestunnis valittuu vaatteet, mut sit oliki vaa 10minuuttii aikaa meikata ja laittaa hiukset ennenku bussi tulee.

 Täs ois nää tän päiväset vaatteet:
Huppari - H&M
Toppi - H&M
Legginssit - Seppälä
Kengät - TopSport
Kolme raitaa A-DI-DAS <3
 Puman kengät jotka sain palkkana tanssikurssin vetämisestä 1-3luokkalaisille :):):)
 Hiukset tällee (edestä)
 Hiukset tällee.. perus otsis töröttää =D (sivulta)
 Tällättii iha perus meikki
 ♥Paras ripsari+paras ripsientaivutin♥
 Kuunneltiin tietotekniikan tunnil musiikkii Noonan kaa ♥
Turkinsilmä koruni josta noi pallot tummu heti :o ♥

Koulus meil oli tänää mantsaa, tietotekniikkaa ja kolme tuntii köksää. Mantsan tunnil puhuttiin tulivuorist ja maanjäristyksist, tietotekniikan tunnil harjoteltiin kymmensormijärjestelmää ja köksäs tehtiin jauhelihakastiketta ja keitettiin perunoita. Meijän perunat jäi raaoiks NAM!.. Laitoin ehkä pikkusen liikaa valkopippurii jauhelihakastikkeeseen HUPS xd
Sit ku koulu loppu lähettiin Emmin kans kävelee sen mummulle siel oltiin jonkun aikaa nii sit mentii käymään Citymarketissa. Sielt saatiin es:sää. Ajettii Emmin tädin kautta ja sitten lähettiin ajamaan Virkkalan läpi  tänne Sammattiin.
Menin koneelle ja aloin jutella facessa frendien kaa kaikkee ja samal kattelin GinaTricotist vaatteit ja kaikkii asusteita. Joskus puol 8 aikaa lähettiin iskän ja pikkuveljen kaa ABC:lle syömään. Syötiin hesestä. Kun pääsin himaan puol 9 aloin lukemaan ellee ja H&M:n kuvastoo ja sitten kirjoitin tän.

ÖITÄ <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti